• TRT1 Ramazan Sevinci | Serdar Tuncer - Mustafa Demirci | Vakti Seher

TRT1'de yayınlanan ve Sunuculuğunu Serdar Tuncer'in yaptığı "Ramazan Sevinci" adlı programa konuk olarak katılan Tasavvuf Musikîsi Sanatçısı  Mustafa Demirci Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Hazretleri'nin Divân-ı Hulûsi-i Dârendevi adlı eserinde yer alan "Vakt-i Seher" ilâhisini seslendirdi.
Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi (ks)
1914-1990 yılları arasında Darende'de yaşamış olan Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi(ks) yapmış olduğu hizmetlerle 20.yüzyıla damgasını vurmuş önemli şahsiyetlerdendir. Aynı zamanda mutasavvıf bir şâir olan Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi(ks)'nin en önemli eseri şiirlerini bir araya getirdiği Divan-ı Hulûsi-i Darendevi'dir.