• TRT1 Ramazan Sevinci | Serdar Tuncer - Mustafa Demirci | Vakti Seher

TRT1'de yayınlanan ve Sunuculuğunu Serdar Tuncer'in yaptığı "Ramazan Sevinci" adlı programa konuk olarak katılan Tasavvuf Musikîsi Sanatçısı  Mustafa Demirci Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Hazretleri'nin Divân-ı Hulûsi-i Dârendevi adlı eserinde yer alan "Vakt-i Seher" ilâhisini seslendirdi.
Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi (ks)
1914-1990 yılları arasında Darende'de yaşamış olan Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi(ks) yapmış olduğu hizmetlerle 20.yüzyıla damgasını vurmuş önemli şahsiyetlerdendir. Aynı zamanda mutasavvıf bir şâir olan Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi(ks)'nin en önemli eseri şiirlerini bir araya getirdiği Divan-ı Hulûsi-i Darendevi'dir.
Küçük yaştan itibaren ilahi ilham ile kaleme aldığı şiirlerini 1986 yılında bu eserde toplayan Osman Hulusi Efendi(ks) eserin gelirlerini Darende'ye 200 yataklı bir Devlet Hastanesi yapılması yönünde vasiyet etmiştir. 1990 yılında vefâtından sonra Kendi kurmuş olduğu Vakfı tarafından hizmetleri devam ettirilirken; 2006 yılında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi hizmete başlamıştır.
O'nun yazmış olduğu şiirler günümüzde akademisyenlerin araştırmalarına konu olmakta ve farklı sanatçılar tarafından da ilahi albümlerinde seslendirilmektedir.