• Teşekkürler: Kurban Organizasyonu tamamlandı. 11-14 Ağustos 2019 (10 Zilhicce 1440)

Yurtiçi Kurban Organizasyonu

“Kurban Bağışlarıyla Bayram Sevincini Çoğaltalım”

Kurban vesilesi ile her yıl binlerce aileye Kurban yardımında bulunan Vakfımız, hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını ihtiyaçlı ailelere ulaştırmak için Kurban Organizasyonu düzenlemektedir.

Vacip kurbanların yanı sıra adak, akika, şükür ve hayır kurbanı bağışlarıyla alınan kurbanlar; daha önceden anlaşılan kombinalarda kesimleri yapılarak temsilciliklerimiz vasıtası ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaktadır.

Bağışlarınızı; online bağış sistemimiz üzerinden, temsilciliklerimiz vasıtasıyla, hesap numaralarımıza ya da Darende‘de bulunan Vakıf Genel Merkezimize gerçekleştirebilirsiniz.

Kurban Organizasyonu programına destekleriniz ve bağışlarınız için şimdiden teşekkür ederiz…

Kurban ne demektir?

Sözlükte yaklaşmak, Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamlarına gelen kurban, dinî bir terim olarak, Allah’a yaklaşmak ve O’ nun rızasına ermek için ibadet maksadıyla, belirli şartları taşıyan hayvanı usulüne uygun olarak kesmeyi ve bu amaçla kesilen hayvanı ifade eder. Kurban Bayramında kesilen kurbana udhiye, hacda kesilen kurbana ise hedy denir.

hulusi-efendi-vakfi-kurban-organizasyonu

hulusi-efendi-vakfi-kurban-faaliyetleri