• SOMUNCU BABA TÜRBESİ VE KÜLLİYESİ

1.710 izlenme

Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi Tanıtım Filmi / Darende - Malatya
Her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Hazretlerinin Türbesinin yer aldığı Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi için Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından tanıtım filmi hazırlandı.
Bosna Hersek'li Yapımcı ve Yönetmen Sulejman Muratovic'in video görüntülerini çektiği Tanıtım Filmi'nde Kubbelerin Üstâdı unvânına sahip fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin de fotoğraflarıyla destek oldu.
Tanıtım Filmi'nde Kısaca Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Hazretlerinin hayatı, Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi'nin tarihsel
gelişimi ve dikkat çeken mimari özellikleri anlatılıyor.