• Somuncu Baba Külliyesi’nde Bayram Sevinci!

Somuncu Baba diyârı Darende'de Ramazan Bayramı Sevinci yaşanıyor!
Bayram vesilesi ile Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi 'ne gelen vatandaşlar bayram namazı sonrası ülkemizin bekâsı için dua etti.
Namaz sonrasında Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba ve Osman Hulusi Efendi'nin türbeleri ziyaret edildi.

Etiketler: Hulusi Efendi Vakfı TV, Ramazan İlahisi, Ya Hannan Ya Mennan, Merhaba Ey Şehr-i Ramazan Merhaba, merhaba ya şehri ramazan ilahisi sözleri, merhaba şehri ramazan ilahisi, merhaba şehri ramazan kaside sözleri, merhaba şehri ramazan kasidesi sözleri, merhaba şehri ramazan ilahisi dinle, hoşgeldin şehri ramazan ilahisi dinle, izle, video, ottoman music, islamic song, islamic music, naat, Nasyid, chants, μυστικισμός, 神秘主義, रहस्यवाद, تصوف, мистика, Нашид, नशीद, أناشيد, nashīd, نشيد, Anāshīd, nasheed, Anasheed, divanı hulusi, Divanı Hulusi Darendevi, şiir, ilahi, Waqf, Foundation, As Sayyid Osman Hulusi Efendi Foundation, Türkiyə, Turska, 土耳其, トルコ, ترکی, Τουρκία, индейка, تركيا, Türkei, Turquie, Turkey, Sufism, Sufi, tasavvuf, Seyyid Hamideddin Efendi, Hamideddin Ateş Efendi, Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Hamideddin Efendi, hamit hamidettin ateş, H. Hamideddin Ateş, H. Hamidettin Ateş, Hamid Hamideddin Ateş, Hamid Hamidettin Ateş, Türkiye, Malatya, Darendeli, darendevi, darende, Hulisi Efendi, hulusiefendi, hulusi efendi, Osman Hulusi Ateş, Seyyid Osman Hulusi Ateş, Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Hamidi Veli, Şeyh Hamidi Veli, somuncubaba, Somuncu Baba, HulusiEfendiVakfi.Tv, vakıf televizyonu, Darende Ramazan, Mukabele, İtikaf, İftar Sofrası, Hulusi Efendi iftar sofrası, Teravih, Ramazan Bayramı, Eid, eid el-fitr, eid al-fitr, Ramazan Sevinci, Bayram Sevinci