• Sivas SRT - Somuncu Baba Külliyesi’nde İftar Programı - 18.05.2019

Sivas Radyo Televizyonu Srt'de yayınlanan, sunuculuğunu Süleyman Güler'in, yönetmenliğini İsmet Yıldırım'ın yaptığı, Şeyh Hamid-i Veli Cami İmam Hatibi Musa Tektaş'ın konuk olduğu "Sultan Şehirde İftar" programı 18.05.2019 tarihinde Darende Somuncu Baba Külliyesi'nden Canlı olarak ekranlara geldi.

Etiketler: Musa Tektaş, Süleyman Güler, iftar canlı yayın, Sivas Radyo Televizyonu, SRT, Ramadan drone, Ramazan drone, Drone, Teravih, Hulusi Efendi iftar sofrası, İftar Sofrası, İtikaf, Mukabele, Darende Ramazan, vakıf televizyonu, HulusiEfendiVakfi.Tv, Somuncu Baba, somuncubaba, Şeyh Hamidi Veli, Hamidi Veli, Es Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Seyyid Osman Hulusi Ateş, Osman Hulusi Ateş, hulusi efendi, hulusiefendi, Hulisi Efendi, darende, darendevi, Darendeli, Malatya, Türkiye, Hamid Hamidettin Ateş, Hamid Hamideddin Ateş, H. Hamidettin Ateş, H. Hamideddin Ateş, hamit hamidettin ateş, Hamideddin Efendi, Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Hamideddin Ateş Efendi, Seyyid Hamideddin Efendi, tasavvuf, Sufi, Sufism, Turkey, Turquie, Türkei, تركيا, индейка, Τουρκία, ترکی, トルコ, 土耳其, Turska, Türkiyə, As Sayyid Osman Hulusi Efendi Foundation, Foundation, Waqf, ilahi, şiir, Divanı Hulusi Darendevi, divanı hulusi, Anasheed, nasheed, Anāshīd, نشيد, nashīd, أناشيد, नशीद, Нашид, мистика, تصوف, रहस्यवाद, 神秘主義, μυστικισμός, chants, Nasyid, naat, islamic music, islamic song, ottoman music, video, izle, hoşgeldin şehri ramazan ilahisi dinle, merhaba şehri ramazan ilahisi dinle, merhaba şehri ramazan kasidesi sözleri, merhaba şehri ramazan kaside sözleri, merhaba şehri ramazan ilahisi, merhaba ya şehri ramazan ilahisi sözleri, Merhaba Ey Şehr-i Ramazan Merhaba, Ya Hannan Ya Mennan, Ramazan İlahisi, Hulusi Efendi Vakfı TV