• Hulusi Efendi Vakfı | Eğitim Faaliyetleri

Eğitim ve Burs Faaliyetlerimiz...

Türkiye’nin ilmi, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine yardımcı olan Vakfımız bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddeten ve manen katkıda bulunmaktadır. Kurulduğu günden bugüne, çeşitli eğitim düzeylerinde binlerce öğrenciye eğitim, öğretim ve barınma bursları veren Vakfımız; Vatanına ve milletine bağlı genç nesillerin yetişmesinde önemli çalışmalar yapmaktadır. Türkiye genelinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra yurt dışından ülkemize gelen yabancı uyruklu öğrenciler de bu imkânlardan istifade etmektedir.

2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ BURS DUYURUSU

Vakıf senedimizde yer aldığı üzere; bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddi ve manevi destekte bulunan Vakfımız; her eğitim döneminde olduğu gibi, 2017-2018 Eğitim yılında da uygun bulunan öğrencilere burs imkânı sağlayacaktır. Yükseköğretim öğrencilerinin yararlanabileceği burslarda öncelik;  maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ile zeki ve çalışkan öğrenciler olacaktır.

2017-2018 eğitim dönemi burs başvuruları 5 Eylül tarihinde sona ermiştir. Sonuçlar 20 Ekim tarihinden sonra olumlu veya olumsuz olarak kısa mesaj(sms) ile bildirilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz…

NOT

• Vakfımızın başvuran tüm öğrencilere burs verme durumu yoktur. Burs komisyonunun belirlediği sayıda öğrenciye burs verilecektir.
  • Burslarımız senelik olduğundan, geçtiğimiz yıl burs alan öğrenciler tekrar başvurmak zorundadır.
  • Başvuruda verilen bütün bilgilerin doğruluğu araştırıldığında, yanlış ya da eksik bilgi veren öğrencilere sağlanmış olan haklar geri alınacaktır ve Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı‘nca gerekli hukûki cezalar uygulanacaktır.

Sorularınız için Hulusi Efendi Vakfı Eğitim ve Burslar Birimi ile irtibata geçebilirsiniz. E-posta: burslar@hev.org.tr

Eğitim ve Yurt Hizmetleri

Vakfımız eğitim alanında yurt içi ve yurt dışında eğitim gören ilk, orta, lise ve yükseköğrenim öğrencilerine yönelik; eğitim bursu, barınma bursu ve gıda yardımlarında bulunmaktadır. Yurt içinde eğitimlerini sürdüren zeki fakat ailelerinin maddi imkanları kısıtlı olan öğrencilere eğitim yardımları yapılmakta, yükseköğrenimde okuyan yüzlerce öğrenciye barınma bursu ve gıda yardımlarında bulunulmaktadır.

Vakıf Merkezimizin bulunduğu Darende’de açılan Ahmet Şemsettin Ateş Erkek ve Ayşe Sıdıka Hanım Kız öğrenci yurtları ile eğitimlerine devam eden yüzlerce öğrenciye ücretsiz yurt imkânı verilmektedir. Yurtlarımızda 3 öğün yemek ve rehberlik programları ile öğrencilerimizin eğitimlerine ve ailelerinin gelirlerine katkıda bulunulmaktadır.